NEREDE KALMIŞTIK?... ŞEVKET CAN: "BİR TEŞEKKÜRÜ BİLE ÇOK GÖRDÛLER..."
Mersin Sondakika

NEREDE KALMIŞTIK?... ŞEVKET CAN: "BİR TEŞEKKÜRÜ BİLE ÇOK GÖRDÛLER..."


Bu haber 2023-10-11 11:43:38 eklenmiş

 

"BEN KİMSEYİ ELESTİRMEYECEĞİM. YAPILAN HİZMETLERİ HERKES GÖRSÜN VE KARAR VERSİN. KARARI HALK VERİR. DEGİŞİM İSTİYORSA SANDIĞA GİDER VE TAKDİRİNİ KULLANIR..."

 

TARSUS'UN en sevilen Eski belediye başkanı Şevket Can dün düzenledigi basın toplantısı ile MHP'den Tarsus belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Büyük bir kalabalığın katıldığı toplantıda Şevket Can "Yapmış olduğumuz bir dönemde Tarsus halkı yapılan hizmetler ile buyük bir değisim yaşamıştır. Her kesim ile dostluk ve kardeşlik içerisinde halkımıza her sorunlarında destek olduk. Onların dertlerine ortak olduk. 2019 seçimlerinde halk değişimi tercih etti ve bizde kırmadan kırılmadan görevi teslim ettik. 4.5 senede tüm Tarsus halkı yapılan hizmetleri gördü. Bizim zamanımızda yarım kalan projelerimiz şimdiki yönetim tarafından tamamlanmaya çalışıldı. Belediyeyi bir kuruş borcu olmadan ve hatta mevcut olan para ile devrettik. Kimseyi eleştirmeyi düşünmüyorum. Siyasi terbiyemle uyuşmuyor. Yapılan hizmetleri Tarsus halkı görüyor ve onun kanaatini de kendileri sandıkta verecektir. Bizimde hatalarımız olmuştur. Bu 4.5 yıllık dönemde hatalarımızın analizini yaptık ve kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Halkımız bize teveccüh gösterirse kldığımız yerden devam edeceğiz. Şimdiye kadar görevde bulunan belediye yetkililerinden baslattıgımız ve yarım bıraktıgımız hizmetlerden dolayı bize bir tesekkürü bile çok gördüler. Ama biz öyle yapmayacağız. Tarsus için bir tuğla koyan kişilerden Allah razı olsun diyeceğiz" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°










1xbet