TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKINI KİM SAVUNACAK?.. KÖY OKULU ÇOCUKLARI MÜZDARİP OLUYOR.
Mersin Sondakika

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKINI KİM SAVUNACAK?.. KÖY OKULU ÇOCUKLARI MÜZDARİP OLUYOR.


Bu haber 2023-10-19 15:26:18 eklenmiş

 

KÖY OKULU ÇOCUKLARI MÜZDARİP OLUYOR.

Tarsus'ta İlçe Milli Eğitimin açtığı ihalede servis taşımacılığı yapan şirketleri bazıları şartlara uymayarak ilkokul cocuklarının mağduriyetine neden oluyor.

Okul taşımacılığı yapan servislerin tek seferde götürmekle yükümlü oldukları çocukları aynı araçlarla iki sefer yaparak 40 dakikalık gecikme ile evlerine götürdükleri ve çocukların okullarına ve evlerine 1 saat geç gittikleri iddia ediliyor.

Şartname gereği bir güzergahta 8 servis aracı çalışması gerekirken servis araclarını yarıyarıya düşürdükleri ve 2 kez aynı araçlarla servis yaptıklarını söyleyen veliler bu duruma Milli Eğitim Müdürlüğünün acilen el atmasını istediler.

Veliler "Çocuklarımız sabah giderken bir gurup erken kalkmak zorunda kalıyor. Akşam okul çıkışlarında ise bir gurup öğrenci evlerine vaktinde gelirken ikinci gurup ise okul bahçesinde 40 dakika beklemek zorunda kalıyor. Kış şartlarında bu çocuklarımız soğuk ve yağışlı havalarda ve karanlıkta ne hallere düşeceğini bir düşünün " diyerek bu çocuklarımızın mağduriyetinin sayın yetkililer tarafından biran önce düzeltilmesini istediler.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°










1xbet