TARSUS'TA SICAK GELİŞME: İYİ PARTİYE TOPLU KATILIM
Mersin Sondakika

TARSUS'TA SICAK GELİŞME: İYİ PARTİYE TOPLU KATILIM


Bu haber 2024-01-30 13:04:45 eklenmiş

 

Bugün, İyi Parti Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kureyşan Aşireti Lideri Ahmet Göçer ve aşiret mensupları, İyi Parti'ye toplu olarak üye oldular.

 

Programda konuşan Ahmet Göçer, "Öncelikle, selamların en güzeli olan Allah'ın selamıyla sizleri selamlıyorum. Mehmet Yunus Seven beyin gözündeki ışığı, gönlündeki gelen sesi ve Tarsus'a olan aşkını gördüm. Dedim ki, 'Mehmet bey, hangi parti olursa olsun, biz senin yanında dik duracağız. Seni belediye başkanı yapmak için elimizden geleni yapacağız' dedim," şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ise konvoy eşliğinde Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelerek, yaptığı konuşmada "31 Mart 2024 sabahına kadar, gündüz demeden, gece demeden, uyumadan çalışıp, İYİ Parti'nin bayrağını Tarsus Belediyesi'nin burçlarına dikeceğiz inşallah" dedi.

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Özdil ise konuşmasında, "Bugün partimize aramıza yeni katılan yol arkadaşlarıma katılımlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah, 1 Nisan 2024 sabahında Tarsus Belediyesi'nin önünde hepinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

 

Program, İYİ Parti'ye yeni katılan üyelere rozet takılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

MERSİN HAVA DURUMU

+16
°
C
H: +17°
L: +10°
İçel
Salı, 09 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+20° +19° +14° +14° +18° +20°
+12° +14° +10° + + +14°










1xbet